Официјално, овoj е најомилениот турски актер во социјалните мрежи!

Порталот Gecce, неодамна спроведе анкета за најбараниот турски актер. Ова може да се види преку нивните следбеници на социјалните мрежи, меѓутоа, кога станува збор за најпосакуваниот актер, сите гласаат на овие “натпревари”. Најпознатите имиња на турската кинематографија беа собрани во една листата. Гласовите беа пресметани заедно со бројот на следбеници за секој од нив на социјалните мрежи. Според резултатите, најпопуларниот актер во јавноста е Џан Јаман, кој доби 50,1 отсто од гласовите. Зад него доаѓа Бурак Озџевит со 24,4 отсто, а на третото место Енис Арикан со 12 отсто од гласовите.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *