Отркриено е дека по Јилдиз, уште три лица се заразени со корона вирус во Забрането јаболко!

Се дозна дека актерката, кој ненадејно ги прекинала своите објави на социјалните мрежи, е заразеба со коронавирус, според информациите од зад сцената на новинарот Бирсен Алтунташ, Еда Еџе страда од оваа болест.

Во меѓувреме, се проценува дека откако тестот на Еда Еце бил позитивен, целиот сет и играчите биле повторно тестирани. Наведено е дека уште 3 вработени во серијата се позитивни на короната.

Со овој несреќен развој во серијалот, се дозна дека сценариото е исто така ревидирано и сцените со Еда Еџе се преуредени.

Според најновите информации, на роденденот на ликот на Чагатај, кој го игра Берк Октај, нема да биде Јилдиз! Со каква приказна ќе се спаси оваа ситуација, ќе ја гледаме и ќе видиме заедно.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *