Откриено со кого се гледа Ураз Кајгилариоглу (ФОТО)

Пред неколку дена, папараците во Турција забележаа фотографија на актерот Ураз Кајгилариоглу со женска личност.
Поточно, Ураз и тогашната непозната женска личност беа фотографирани на плажа, бакнувајќи се. Веднаш после тоа, турските медиуми започнаа вистинска мала истрага за да откријат за која дама станува збор. По неколку дена, тие излегоа со одговор на ова прашање. Ураз беше фотографиран на фотографијата заедно со колегашката – актерка. Станува збор за Џемре Ебузуија, позната на гледачите за улогата на Елена, од турската ТВ серија Прекрасен век (Сулејман Величествениот).

Двојката досега не одговори за ова прашање, а не се знае колку е сериозна нивната врска.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*