Откриено како Саша Поповиќ се однесува кон вработените во „Гранд“

Музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“ немаша да биде толку возбудлив и интересен, да не беа членовите на жирито. Секој од нив е посебен и автентичен и секој во својот стил прави одлична атмосфера. Еден од истакнатите членови на тимот на Поповиќ е, секако, Вики Миљковиќ. Таа открива како таа го поминува своето слободно време, кое го има се помалку и помалку:

– Кога сум слободна сум со сопругот Ташкет и син ми Андреј. “Ѕвездите на Гранд“ ми се како втор дом. Ако не сум среќна, верувајте ми, одамна ќе заминев како другите колеги. Саша е многу професионален, не можам да кажам поради колку седам на црвениот стол, но се исплати. Исто така, мислам дека имам голем удел во натпреварот, што придонесува за емисиите да не се само натпревар, туку реално шоу. Обострано е, ние имаме многу придобивки што сме во жирито – рече Вики, додавајќи дека Поповиќ одличен шеф.

– Го познавам Саша речиси 20 години и тој работи маестрално. Тој многу добро ги познава умовите, може да чита луѓе и така нè направи толку добро екипа. Оди добро, може да се скараме , но на крај имаме заеднички јазик- рече Вики за српски Ало.рс

/vistina.com.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *