Онур Туна и Хазал Каја во ист проект?

Снимањето на новиот филм во кој глуми Хазал Каја ќе започне во наредните денови.
Иако името на филмот сè уште не е познато, медиумите во Турција веќе започнаа со наддавање за тоа кој ќе ја игра главната улога во овој проект покрај Хазал. Според неофицијалните информации, најблиска улога во овој филм има Онур Туна. Кога станува збор за продуцентот на компанијата Medyapim TV, која го снима овој нов филм, Фатиха Аксои и актерката, ова ќе биде само продолжение на многу успешна соработка. Нивната соработка започна пред скоро десетина години во серијалот Adini Feriha Koydum (нејзиното име беше Фериха) и пред само една година тие повторно соработуваа на проектот Bizim Hikaye.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*