Онур и Шехерезад изгледаа толку просечно што тешко дека би ги препознале

Дури и оние што не гледаат турски серии, сигурно слушнале за Онур и Шехерезад или познатата турска актерска двојка Халит Ергенч и Бергузар Корел. Пред извесен период актерката го промени својот имиџ, односно долгата коса по која беше препознатлива, сосема ја скрати. Деновите популарната двојка како и секој нормален човек посака да шета низ трговски центар и тоа во просечно секојдневно издание. Тој со спортска јакна и фармерки, а и таа исто така во фармерки и џемпер, но и со бушава не толку средена коса. Сeпак и во вакво издание тие не успеаја да избегаат од будното око на турските папараци пред кои актерите решија да позираат.Нивните фанови се пошегуваа дека Шехерезад сега е 10 килограми полесна, бидејќи веќе ја нема тешката долга коса.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *