„Онур и Шехерезад“ заедно ја пееја „I love you baby“: Таа пее одлично, ама не и тој (видео)

Славната турска брачна двојка, Халит Ергенч и Бергузар Корел или попознати како Онур и Шехерезад од серијата „1001 ноќ“,како и во серијата што се прикажува сега кај нас “Далеку од дома”, се почесто се гости на разни свечени настани во Истанбул. Бергузар освен како актера е истакната пејачка во Турција, а пак нејзиниот сопруг не ретко знае да се качи на сцената и да запее заедно со неа. Сепак, како што е талентиран пред камера, тоа не е случај и пред микрофонот кога ќе запее, но затоа е тука неговата сакана Бергузар за да го „покрива“. На Инстаграм се појави нова снимка додека го пеат хитот „I love you baby“. Погледнете како изгледаше тоа:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *