Онур зборува за разликата во возраста со својата девојка, актерка Хазар!

Турската актерка Хазар Ергичли (28) и нејзиното момче, режисерот Онур Унлу (46), се заедно со години. Тие секогаш биле дискутирани и критикувани за нивната возрасна разлика. Двојката имат разлика 18 години. На почетокот, нивните фамилии не се согласија поради разликата меѓу нив, но со тек на време ја прифатија нивната врска. Во неодамнешното интервју, Онур беше запрашан за оваа тема. „Ние не ги разбираме овие коментари. Ние порано не размислувавме за тоа. Новинарите ни ја научија разликата“. рече тој…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*