Озџан Дениз во голема неволја!

Во последните неколку дена, турските медиуми ја анализираа ситуацијата во која се најде актерот Озџан Дениз, како и каналот Стар ТВ.
Во последниве години, општеството во Турција стана многу построго во однос на случаите на семејно насилство. Агенциите за рекламирање едноставно не сакаат да соработуваат со луѓе кои извршиле насилство врз членовите на нивното семејство, а гледачите не сакаат ни да ги гледаат на ТВ екраните.

Постои реална опција, во случај Озџан Дениз да не ја докаже својата невиност на суд, во случај на жалба поднесена против него од неговата поранешна сопруга Фејза Актан, ТВ Стар ќе го отстрани неговиот лик од серијата Seni Cok Bekledim. Слична судбина веќе доживеа и Озан Гувен кога беше отпуштен во серијата „Бабил“. Со Озџан ситуацијата е поинаква. Озџан Дениз не е само главниот актер во новата серија, туку и сценарист и продуцент на проектот. Сите права на новата серија Seni Cok Bekledim и припаѓаат на неговата компанија Скала Медија. Сето ова води до не толку едноставно прашање. Дали Star TV ќе има храброст да емитува нова серија или оваа приказна ќе заврши пред почетокот?

Премиерата на новата серија Seni Cok Bekledim е закажана за петок, 29 јануари.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *