Озчан Дениз ги започна подготовките за новиот проект!

Последната серија направена од турскиот актер Озчан Дениз е „Истанбулската невеста“, која започна во 2017 година и заврши во 2019 година. Во оваа серија, Озчан делува заедно со актерката Асли Енвер и беше многу успешна. Дениз веќе се подготвува за нова серија наречена „Seni Çok Bekledim“. Серијата се очекува да се емитува во септември на Стар ТВ.

https://www.sacitaslan.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*