Озге Гурел и Џан Јаман тренираат заедно (ФОТО)

Звездите на серијата Госпопдин погрешен, Озге Гурел и Џан Јаман поминуваат многу време заедно и надвор од сетот.
Многу написи во турските медиуми се посветени на паровите во серијалот што започна ова лето. Протагонистите на сериите Чукај на мојата врата, Ханде Ерчел и Керем Бурсин ги освоија сите симпатии, а многумина зборуваат за неверојатната енергија меѓу нив. Актерската двојка од втората серија – Госпопдин погрешен – исто така привлекува големо внимание. Озге Gурел и Џан Јаман исто така се снаоѓаат добро на сцената, и како што велат, тие исто така поминуваат многу време надвор од сетот и работејќи на проектот.

Овој пат, тие објавија фотографија од салата каде направија заедничко вежбање.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*