Од лошо-полошо: Љубовниот бродолом кој и се случи на Зејнеп во приватноста е како од сценарио на турска серија!

Џансу Дере или Зејнеп од турската серија „Се викав Мелек“, често беше тема во таблоидите поради својот бурен љубовен живот.Речиси да не постои партнер во сериите со кого не глумеше, а да не ја поврзуваа, а таа пред пет години доживеа голем емотивен пораз.Тогашното момче Џем Јилмаз(41) се ожени со нејзината најдобра пријателка.

Раскинувањето ја донесе до голема депресија, а некогашниот партнер после тоа побара и втора шанса од популарната актерка, која не ја доби. Многу контроверзии ја следеа убавата Џансу, па пред неколку години беше под инспекторска контрола, бидејќи постоеше сомнеж дека од главниот актер на „Езел“ купува таблети против анксиозност и депресија, за да го преживее љубовниот бродолом.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *