Овој турски убавец ќе го трбне Бали-Бег од тронот? На неговата убавина се восхитуваат илјадници жени

Препознатлив по долгата коса, Алп Навруз за кратко време успеа да ги освои симпатиите на понежниот пол низ целиот свет. Со помош на својот талент и шарм успеа да го стави во сенка славниот Бурак!Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*