Овој турски актер и адвокат важи за еден од најсекси мажите во Турција, а има македонско потекло (фото)

Во турските серии кои досега сме имале множност да ги гледаме на македонските ТВ канали, сме виделе доста згодни и атрактивни актери и актерки кои за разлика од пред неколку години доста се разликуваат. Имено, речиси секој од нив пред камерите првин се појавил како модел, па подоцна влегува и во филмската индустријаНо, има и примери кои се исклучок. Па така, 28 годишниот актер Џан Јаман примарно е адвокат, а потоа и глумец.


Важи за еден од најсекси мажите во Турција кој се уште е слободен, а тоа дополнително ги мотивира девојките да го освојат неговото срце. За медиумите вели дека како и секој нормален човек има свои потреби и има некој во животот, но за тоа не сака да открива јавно.Интересно е тоа што има македонско потекло, односно неговата баба по мајка е Македонка. Роден е во Истанбул, но долго време живеел во Америка, но сега негова константна дестинација е само Турција.


Модните магазини редовно ги полнат страниците со неговата појава, а во продолжение погледнете ја најновата за магазинот Hello.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*