Овој познат актер е во врска со една од „Ќерките на Фазилет“!

Млада, згодна и амбициона. Афра Сарачоглу е 21 годишна актерка која во моментов ја следиме во улогата на ќерката Еџе во хит новелата “Ќерките на Фазилет”. Во серијата толкува улога на амбициозна девојка која заедно со својата мајка Фазилет нема да бира средства да стигне до слава и богатство. Приватно, турските медиуми ја поврзуваа со неколку турски продуценти и актери. Еден од нив е и Озган Дениз (Во виорот на судбината), но актерот револтирано демантираше било каква афера со младата актерка. Минатата година, Афра го снимаше филмот “Добра игра” заедно со Мерт Јазиџиоглу (Баран од “Црната роза”). Папараците често ги “ловеа” заедно oвие млади турски актери и многу фотографии од социјалните мрежи покажаа дека Афра и Мерт се навистина во врска./Tvpaket.com.mk
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *