Ова е причината што нема да ја гледаме Бергузар Корел во новата сезона од серијата

Првите информации беа дека Бергузар Корел реши да не глуми во серија оваа сезона поради стравот од коронавирус.
Актерката ги негираше тие информации. Точно е дека нема да ја гледаме Бергузар во новата сезона и во нови серии. Причината за таа одлука не е коронавирусот, ниту стравот од заразеност со него, туку нешто друго. Како што истакна во разговорот со турските медиуми, таа решила целата сезона да ја посвети на работа во театарот. Веќе во септември, таа се враќа на театарската сцена со нејзината претстава „Момци и девојчиња“.

Последната значајна улога кај овие актерки во ТВ сериите беше во Vatanim Sensin (2016-2018) каде таа играше лик по име Азизе. Најголема популарност ја стекна со ликот Sehrazat во серијалот Binbir Gece (1001 ноќ).

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*