Ова е вистинскиот брат на “Нихан”

Неслихан Атагул, позната во улогата на “Нихан” во серијата “Карасевда”, со својата улога и убавина ги освои срцата на сите гледачи. Една од најомилените ликови од серијата, кој има улога на невина девојка која го сака Кемал, но треба да се откаже од оваа љубов поради Емир. Во реалниот живот таа има брат по име Икај, кој е оженет и има ќерка, и двајцата се многу важни за актерката.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *