Ова е Вилдан од “Карасевда” во приватноста, нејзина ќеркичка и сопругот!

Неше Бајкент, со вакво име и презиме сигурно ви звучи непознато, но како Вилдан од „Карасевда“, веќе е препознатливо. Турската актерка токму со Вилдан- мајката на Нихан и Озан ја дополни својата актерска кариера со улога која и донесе плус во нејзината биографија. Во приватноста таа е мажена жена и има една малечка ќерка. Исто така Неше е голем хуманист, сака да им помага на болните и сиромашните,а исто така е голем активист за правата на животните. Кога станува збор за нејзиниот изглед, и во приватноста е русокоса, но кога ќе промени улога и друга боја на косата, тешко би ја препознале.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *