Оваа недела без епизода од серијата Чукај на мојата врата

По интересниот крај на четвртата епизода од серијалот Чукај на мојата врата, сите со нетрпение ја чекаа новата епизода.
Сепак, следува малку разочарување. Телевизијата Фокс, која ја емитува оваа серија, издаде изјава во која се вели дека 5-та епизода од сè попопуларната серија нема да биде објавена оваа среда. Не е наведено која е причината поради која гледачите ќе бидат лишени од новата епизода.Во наредниот период очекуваме видео соопштение од петтиот дел од серијата, за кое се надеваме дека ќе се емитува следната среда. By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*