Објавен тизер за новата турска серија Iyi Gunde Kotu Gunde (ВИДЕО)

Голем број на нови турски серии нè чекаат во новата телевизиска сезона.
Меѓу нив е и романтична комедија наречена Iyi Gunde Kotu Gunde. Серијата е во продукција на ТВ Стар, а познати се и актерите кои ќе се појават. На овој проект ќе ги гледаме Мерта Фират и Седу Бакан, а до нив се наоѓаат и Озан Долунај, Елчин Санго, Шенај Горлер и Нергис Кумбасар. Iyi Gundе Kotu Gundе се очекува да започне со емитување некаде следниот месец.

Објавено е и кратко видео соопштение за новата серија. Ајде да видиме што нè чека

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*