Објавен е список на делови од серијата што ќе ги гледаме во новата сезона

Новата сезона веќе започна на некои ТВ канали во Турција.
Од друга страна, телевизијата „Стар“ ги започна подготовките за снимање на промо видео за новата сезона и серии што ќе ги гледаме во таа програма. Досега се потврдени шест серии, кои гледачите ќе имаат можност да ги гледаат од септември. Веќе гледавме две серии, а нè чека продолжение во форма на нови сезони. Тие се Ќерката на амбасадорот и Бабил. Заедно со нив, има четири сосема нови серии.

Тоа се Menajerimi Ara, İyi Günde Kötü Günde, Sol Yanım i Seni Çok Bekledim. Нема сомнение дека нè чека голема селекција, се надеваме дека ќе следат интересни серии.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*