Нургул Јешилчај го слави роденденот на партнерот со бакнежи и романтични посветувања!

Познатата турска актерка Нургул Јешилчај позната кај нас ка “Ѓулсерен” во серијата” Прампарча”, одамна е во врска со Неџати Кочобај. Ја покажавме претходно оваа љубовна приказна, која му е многу важна на Ѓулсерен. Не залудно, Нургул доби одобрување од нејзиниот син за нејзиниот нов партнер. И сега кога синот и нејзиниот партнер станаа како два блиски пријатели, Нургул дури и не ја заштедува својата посветеност за него на социјалните мрежи. Вчера, Неџати го прослави својот роденден и, секако, Нургул ни покажа слика на InstaStory на овој посебен ден, каде се бакнува со нејзиниот партнер. Исто така на сликата, Нургул постави неколку емоји со бакнежи и срца, каде и пишува: “Среќен роденден љубов моја”.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *