Нургил Јешилџа и Селим Бајрактар ​​во новата турска серија

I-Content и Depo Film започнаа со работа на нова турска комедија наречена Vahşi Şeyler.
Додека се водат преговори за тоа каде ќе биде прикажана новата серија, откриени се некои информации. Серијата е напишана од Алпер Алпигген, а во режија на Еркан Тунч. Заплетот на серијата следи разведени сопружници, кои поради околности останаа да живеат под ист покрив. Тие продолжуваат да ги расипуваат едни на други сегменти од животот, што ќе доведе до голем број на комични ситуации. Тоа е мини-серија со времетраење од 20 минути.

Улогата на овој проект е исто така добро позната. Главните улоги во оваа комедија ќе ги играат Нургл Јешилџа, Селим Бајрактар, Хазал Торесан и Ајтач Усун.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*