Нов актер во серијалот Sol Yanım

Снимањето на новата турска серија наречена Sol Yanım се очекува да започне во наредниот период.
Тоа е серија што ќе ја произведува компанијата БКМ. Режисер на серијата е Сердар Гозелекли, а сценарист е Мелис Цивелек. Со сериозни индикации дека е вистина, се повеќе се шпекулира дека Озге Јагиз ја прифатил главната улога во оваа серија. Поточно, потврдено е дека младата актерка станала дел од новиот проект на компанијата БКМ, но сè уште не е потврдено дека станува збор за серијалот Sol Yanım.

Покрај неа, се знае дека во серијата ќе бидат и неколку други познати турски актери. Тоа се Бахар Сахин и Илхан Сен, а денес медиумите во Турција додаваат друго име на списокот на актери. Тоа е Емре Беј. Емре е познат по своите улоги во сериите Ади Ефсане и Азра.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*