Нови вести за здравјето на Еда Еџе

Актерката Еда Еџе и уште тројца членови на серијалот Забрането јаболко се заразени со коронавирус.
Кога станува збор за состојбата на актерката, тоа не е баш најдобро. Коронавирусот силно го погоди нејзиното тело. Имаше дури и страв дека Еда Еце ќе мора да ја напушти серијата Забрането јаболко. Сепак, ситуацијата е подобрена во меѓувреме. Како што подоцна потврди продукцијата, актерката се враќа на сетот веднаш штом добие негативен тест и се чувствува подобро. За тоа време, ќе гледаме епизоди без Еда Еце. Сценаристите ги направија потребните измени во сценариото и снимањето на серијата Забрането јаболко се одвива непречено.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *