Новите страсти на Ханде Ерчел ги покажуваат можеби нејзините планови за иднината?

Познатата актерка Ханд Ерчел од убавата серија “Црниот бисер” сака да ги сподели со нејзините фанови, нејзините најнови страсти. Поточно, станува збор за странските јазици, поточно англискиот и другата страст е сликарство. Додека го промовира својот најнов проект, кој ќе го врати на екранот по неколкумесечна пауза, Ханде ги повика своите фанови да го следат и да го поддржат. Но, во едно видео актерката зборуваше англиски . Иако порано таа имаше проблеми со англискиот јазик, па дури и критикуван од страна на обожувателите, Ханде веќе се посериозно од било кога сака да научи странски јазик. Таа ангажирала професор, со кого зема курсеви неколку дена во неделата за да го усоврши својот англиски јазик. Нејзиното друго хоби, како што рековме, е сликање. Актерката има изведено неколку слики, кои во моментов се скриени од очите на јавноста. Изворите близу до неа велат дека веројатно ќе направи изложба на слики за јавноста, бидејќи има доволно слики за да се пополни салата. Што се однесува до нејзината посветеност на англискиот јазик, се чини дека Ханд се подготвува да направи уште еден чекор во својата кариера, сака да добие некоја улога во меѓународен проект.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *