Нова турска серија Seni Cok Bekledim

Почнува снимањето на друга турска серија.
Новиот проект е наречен Seni Cok Bekledim и ќе се емитува на турската телевизија Стар. Додека чекаме за акција и точен датум за почеток на емитување на новата серија, откриени се неколку делови од информации. Сахин Алтуг стана директор на овој проект. Главните улоги ќе ги играат Озчан Дениз и Ирем Хелвачиоглу. Покрај нив, беше потврдено дека во серијалот ќе се појават Џанер Сахин и Илхан

Водечкиот актер Озчан Дениз зад себе има голем број на снимани серии како што се Istanbullu Gelin, Kaderimin yazıldığı gün, Ikinci Sans, Ask Yakar, Kader и други.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*