Нова турска серија Akinci – инфо

Akinci е нова турска серија на НТЦ Медиа, од која, според критичарите, има големи очекувања.
Подготовките се во тек, почетокот на снимањето е закажан за 17 август. Серијата ќе се емитува на ТВ каналот АТВ. Заплетот на оваа серија ќе следи триесетгодишник по име Фатих. Фатих не се плаши од ништо, но тој е познат и по тоа што не верува во лубовта. Сепак, тој ќе запознае девојка која ќе промени сè. Со неа, тој ќе чувствува чувства и искуства до сега непознати за него.

Главните ликови од серијата „Акинци“ ќе бидат Şükrü Özyıldız и Büşra Develi. До нив во серијалот ќе се појават Толга Текин, Берин Арисои и Дерен Талу.

Режисер на серијата е Вели Челик.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*