Нова лубов за Туба Бујукустун?

Според турскиот печат, актерката Туба Бујукусун не останала сама долго, туку започнала нова врска.
Туба наводно е во врска со режисерот Чевдет Меркан. Според новинарите во Турција, актерката и Чевдет биле видени заедно во областа Бебек, одејќи и држејќи се за рака. Двајцата претходно соработувале на повеќе проекти. Чевдет беше режисер на сериите Aci и Gonulcelen во кој важна улога играше и Бујукусун.

Интересно е и тоа што Меркан е добар пријател со поранешниот сопруг на Туба, Онур Сајлак, но и на неговото поранешно момче Умут Евирген.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*