Нова лубовна двојка во светот на турските серии

Според добро информираниот турски новинар Бирсен Алтунтас, уште двајца турски актери започнале романтична врска.
Информациите ги пренесоа и другите турски медиуми, а очигледно имаме и нова двојка во светот на турските серии. Романсата ја започнале Илкер Калели и неговата колешка Биран Дамла Јилмаз. Засега не се откриени информации кога оваа двојка ја започнале својата врска.

Биран Дамла Јилмаз досега глуми во сериите Baraj, Canevim, Kirgin Çiçekler, Yasak и други проекти. Не толку одамна, се зборуваше дека е во врска со милионер, но се чинеше дека тоа беше само пролазна лубов.

Имавме можност да го гледаме Илкер во серијалот Професор каде ја игра главната улога, потоа серијалот Dip, Poyraz Karayel, Kayip, Son и други проекти.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*