Нихан од „Карасевда“ и сопругот „уловени“ на плажа – еве по што се разликуваат од останатите ѕвезди (фото)

Ѕвездата на турската серија „Карасевда“, Неслихан Атагул или попозната како Нихан, заедно со сопругот Кадир Доглу, исто така познат актер, го минуваат летниот одмор. За разлика од останатите познати актери, Кадир и Неслихан не се по изнајмувањето луксузни јахти или одмор во ексклузивни хотели, туку преферираат кампување. Фотографијата која се појави во медимите е направена од турист кој ги забележал, а позната двојка има чамец со кој постојано се одвезуваат на ново место. Она што го дополнил туристот е тоа што брачната двојка при заминување не само што го собрала отпадот кои тие го направиле, туку и оној од останатите. За ваквата постапка добија доста пофалби на социјалните мрежи.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*