“Нихан” и нејзиниот сопруг ја кажуваат вистината за нивната разделба

Пред неколку дена се шпекулираше дека двајца реномирани турски актери Неслихан Атагул и нејзиниот сопруг Кадир Догулу биле разведени.
Денеска двајцата го разјаснија ова, што покажува дека ова воопшто не е точно.
“Ние сме многу добро, веста дека сме разведени не е точна. Секој кој ги раширил овие информации, морам да кажам дека претериле. Нашиот брак оди многу добро”,- рекоа за турските медиуми.
Се сеќаваме дека Неслихан стана позната за нашата публика во серијата “Кара Севда”.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *