Нихан и Кемал и се родители на малата Дениз во серијата, но еве со кого најмногу се приврзала на снимањето (фото)

Во турската серија „Бескрајна љубов“ или „Карасевда“ малечкото бебенце Дениз кое е ќеркичка на Нихан и Кемал ги освои гледачите на оваа љубовна приказна. Како што пишувавме неодамна, малата Дениз денес е потпорасната, а нејзиниот профил го води мајка и која редовно објавува нејзини фотографии.


Од многуте може да се забележи дека слатката Арвен на снимањата најмногу се зближила со Емир. Иако тој е најголемиот негативец во серијата, таа била неразделна од актерот. Погледнете ги нивните заеднички моменти за време на снимањата.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *