“Нихан”, во лоша состојба, еве како таа изгледа денес

Неслихан Атагул, познатата турска актерка која ги зеде срцата на многу гледачи ,главно со нејзината улога како еден од протагонистите во серијата “Кара Севда”.Таа ги излуди сите со својата улога, каде што таа изгледаше многу привлечна . Таа е во брак со познатиот турски актер Кадри Догулу, а двојката имаат многу среќен брак. Но, денес во InstaStory убавата актерка објави слика каде што не изгледа многу добро.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*