Нилпери Шахинкаја беше лошо фатена од Еда Еџе во сетот на Забрането јаболко! ФОТО

Друг шарен аспект на серијата е дека трпезариските маси се достојни за палати! Табелите во кои нема речиси птичјо млеко се поставени на прекрасен начин.

Чинии, чаши, садови, како и храна привлекуваат внимание на многу гледачи. Фактот дека масите се толку богати додава уште една визуелност во серијата.

Освен оние кои се замислуваат на таа маса, на актерите им е тешко и да седат на маса и да се држат за време на снимањето! Сепак, се чини дека Нилпери Шахинкаја, една од новите актерки на серијата, не може да ги поднесе овие величествени маси и продолжува да јаде меѓу сцените!

Шахинкаја, која му даде живот на Џансу во серијата, се најде во фотоапаратот на Еда Еџе во таков момент! Кога Еџе виде дека нејзината колешка јаде десерт со апетит помеѓу сцената, таа веднаш се повлече и рече „Таа секогаш јаде слабо“ и ја сподели Чахинкаја на Инстаграм.

Во моментите кога Шахинкаја, која продолжи да јаде десерт без претходно да забележи, се смееше кога виде дека е повлечена, веројатно многумина од следбениците на Еда Еџе се „изнервираа“!

Бидејќи, јадењето и не дебелеењето е ситуација за која скоро сите сонуваат! Расположението на Нилпери Шахинкаја, која ја има оваа шанса, ја насмевнува и ја тера да каже „посакувам!“ Еда Еџе буквално била преведувачка на емоции.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *