Не сакаат да се експонираат јавно: Ова се вистинските брат и сестра на „Истанбулската невеста“ Суреја (фото)

Гледачите на турската серија „Истанбулската невеста“ која пред околу пет години беше вистински хит на Балканот, се повеќе сакаат да дознаат нешто повеќе за убавата Суреја или турската актерка Асли Енвер. Иако постојано е пред камери, Асли не сака да открива детали од своето секојдневие, осовен она што е поврзано со работата.За нејзиниот љубовен живот веќе е познато дека нема многу среќа по еден пропаднат брак зад себе, како и непостојаната врска со пејачот Мурат Боз, која постојано е на „стаклени нозе“.Инаку, Асли е родена во Англија и се уште има англиско државјанство, а баш како и неа, така и блиските членови на нејзиното семејство не сакаат да се експонираат јавно.
Асли го има постариот брат Акин Енвер кој со сопругата и синот живее во Мексико, а тука е и нејзината помала сестра Анил Енвер која е мажена и од неодамна има бебенце.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *