Не ни случува само нас: турската актерка опседната по својот колега

Бестемсу Оздемир се чини дека не може да го заборави својот колега Енгин Акурек од прекасната серија “Љубов и пари” . Според турските медиуми, таа е “опседната” со него и дефинитивно сака да биде повеќе од пријатели. Конечно, актерката го прекинала 8-месечна врска со актерот Чан Јaмaн, и сега прави се што е можно да го направи за себе Енгин. Нејзините пријатели покажуваат дека актерката е заинтересирана да ги запознае сите местата каде Енгин се појавува.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *