Не е актерка, но одлично се снајде во Карасевда: Бану во приватноста (ФОТО)

Во турската серија „Карасевда“ направен е кастинг од вистински убавици. Покрај Нихан, Зејнеп и Асу, од помладите се издвојува и аткрактивната Бану.

Таа игра улога на љубовницата на Емир Корџуоглу, која иако е вљубена во него, не успева да го придобие. Инаку, ова е втора улога на шармантната Чагла Демир, која инаку по професија е манекенка, а не актерка.
Во турските серии се повеќе модели добиваат актерски ангажмани, а една од нив е токму оваа сексапилна девојка.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *