Не го пушта од рака: Погледнете какво згодно момче има до себе „лудата“ Кериман (ФОТО)

Турската актерка Нурсел Косе или попозната како Кериман од „Парампарче“ иако има негативна улога од сценариото, со својата харизма и непосредност е голема миленичка кај љубителите на хит серијата.
Не само во серијата, туку и во реалноста Кериман има поврзаност со Германија.


Имено, нејзиното момче е Германец, но не сака многу да се експонира во јавноста. Сепак, турските таблоиди постојано ги следат во чекор, а неодамна се појавија и фотографии каде Нурсел е во друштво на својот згоден фреар.
Погледнете какво парче има до себе „лудата“ Кериман.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *