Неџла и Бали-бег купија куќа за децата

Популарниот пар, актерите Бурак Ожџвит и Фехрије, деновиве купиле куќа. Нивните блиски велат дека куќата ја купиле, затоа што, размислуваат да прошират семејството. Во некои турски медиуми, веќе се пишува дека Фехрије била бремена, но се уште веста јавно не ја потврдиле актерите.
Бали-бег ја запроси Неџела во Германија, кај неговите родители летото, а веднаш потоа правеа и свадба во Истанбул.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*