Неџати Шашмас и неговата 7 години помлада сопруга се разведуваат (фото)

Неџати Шашмас познат како Полат Алемдар од серијата “Долина на волците” после осум години брак се разведува од неговата седум години помлада сопруга Наџахам Шашмас. Неџати Шашмас и неговата сопруга Наџахан Шашмас кој во 2012 година застанаа на лудиот камен, сега после неполни девет години брак се разведуваат. Инаку тие двајцата се родители на две деца. Веста за развод ја потврди адвокат на Неџати Шашмас.-“Не постои трета страна поради која се разведуваат. Причините за развод како што наведува адвокатот се најверојатно брачни несогласувања кои подолго врме го тресат нивниот брак”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *