Нејзината слава го надминува секое ограничување, турската актерка е побарана од шпански-холивудски проект

Турската кинематографија се шири насекаде во светот и можеме да кажеме дека е добар конкурент на холивудските продукции. Ова е потврдено од барањето што го имаат за турските актери во последно време.

Најновиот случај е поврзан со Несрин Кавадзаде, кој е повикана на проба за шпанскиот холивудски проект, каде што, ако победи, ќе има чест да игра заедно со добро познатото име Антонио Бандерас. Несрин веруваа дека таа ќе се вклопи во овој проект затоашто нејзините карактеристики личат на една Шпанска актерка.

about last night ♥️ thank you so much for the magical dress @raisavanessa 💃🏻

A post shared by nesrin cavadzade (@nesrin.cavadzade) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *