Нешто убаво се раѓа меѓу “Џансу” и турскиот убавец!

Младата турска актерка, Лејла Танлар, која стана позната со улогата на “Џансу” во серијата “Папампарча”, не само во турската јавност, туку и во сите земји каде се прикажуваше оваа серија. Овој проект му отвори многу врати на турската убава актерка, која наскоро ќе го видиме во серијата “Сахин Тепеси”, каде што ќе игра заедно со турскиот убавец, кои станаа познат преку нејзините привлечни видео на Instagram, Мустафа Мерт Коц. Ова го потврдуваат самите актери кои го дистрибуирале постерот од серијата на социјални мрежи. Серијата е продукција на Ај Јапим со сценарио на Мелек Генчоглу, а во режија на Хилал Сарал, а покрај гореспоменатите актери, исто така има и многу други реномирани турски актери како што се Зерин Теккиндор, Ебру Озкан, Мурат Ајген, Ера Дермачиоглу.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*