Неуспешен брак и други детали од животот на “Дениз”

Дениз од прекрасната серија “Нашата Дениз”, и во реалниот живот е прекрасна мајка. Во оваа серија се појавува со карактерот “Дениз”, која неочекувано ќе биде напуштена од нејзиниот сопруг и е принудена сама да се грижи за децата. Познатата турска актерка Özge Özberk која се појавува во многу филмови и телевизиски серии. Озберк е родена во Истанбул на 13 август 1976 година. Таа студирала театар на Универзитетот во Истанбул и во “Центарот за уметности ” Мујдат Гезен “. Што се однесува до приватниот живот, во 2007 година таа се омажи за Хаим Садиоглу, добро познат економист во Турција, но се раздели во 2012 година. Дениз и Хајим Садиоглу од овој брак имат син.
После овој развод сега Дениз е во врска со друг непознат маж , која е многу среќна ,залубена и исполнета жена.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *