Несрин Чавадзаде (Шахика) за прв пат зборуваше за страшната приказна за лузната што ја има под десното око

Несрин Чавадзаде , која привлече внимание со ликот на Шахика во серијата „Забрането јаболко“, стана една од најзборуваните актерки во текот на целата сезона. Актерката, која долго беше под карантин дома поради пандемија на коронавирус, започна да презема чекори за нормализација.

Несрин Чавадзаде остана премногу на сонце и ја сумираше оваа состојба велејќи: „Јас се изгорев“. Актерката, која ја сподели слика на лицето на својот профил на Инстаграм, исто така, за прв пат ја раскажа приказната за лузната под десното око.

Несрин има лошо сеќавање од адолесценцијата. Железото за климатизација, и беше заглавено под десното око, кога имала 16 години, и и оставило трага на славната актерка.

Актерката рече: „Се изгорев. На 16-годишна возраст, железо за климатизација беше заглавено под моето око“, истакна таа.

‘Лубителите на актерката и рекоа: „Вие сте убави и многу убави. Во секој случај…

На неговите обожаватели им се допадна и фактот што Несрин Каваџад ја дели неговата најприродна состојба. Еден од неговите следбеници рече: „„Ох и конечно славна личност која сподели порозна слика. Ќе се сочиме со депресија кога гледаме фотографии со совршени лица и очи “.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*