Несреќната Мелек е вистински ангел и навива за Бешикташ (ФОТО+ВИДЕО)

Малото убаво девојче, гледачите веќе го запознаа преку серијата „Се викав Мелек“ (мелек – ангел) која ја раскажува потресната судбина на дете, жртва на семејно насилство.
Но, „несреќната“ Мелек е вистински ангел, која во приватниот живот навива за Бешикташ.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *