Неслихан Атагул ќе биде дел на жирито, еве каде ќе го видите!

Неслихан Атагул ќе биде дел од жирито на 25-то издание на Меѓународниот филмски фестивал Адана. Познатата актерка од “Кара Севда” е навистина ентузијаст во врска со оваа нова авантура.- “Не можам да дочекам да ги видам филмовите во конкуренција, јас сум многу среќена што сум дел од жирито”, рече таа. Заедно со Атагул,во жирито учествуват и други познати имиња како Енис Арикан.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*