Неслихан Атагул само што ни го разубави денот со постот полн со љубов!

Актерката од серијата “Кара Севда” и нејзиниот сопруг Кадир Догулу ги оставија зад себе сите проблеми во нивната врска. Иако многу често се зборуваше за нивна можна разделба, но сликата што ја објави актерката лесно може да каже дека кризата меѓу нив веќе поминала. Нејзиниот пост е многу добро прифатен од фановите и има добиено илјадници допаѓања или коментари, каде што секој ја пофали двојката за нивната зрачна љубовна фотографија.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *