Неслихан Атагул – По скандалозните обвинувања против неа, загрижувачка фотографија! (ФОТО)

Турската актерка Неслихан Атагул со денови е во центарот на вниманието.
По прекинот на работата во серијата Ќерката на амбасадорот, се постави прашањето зошто актерката престана да игра во таа серија. Претходните денови се појавија скандалозни обвинувања во кои пишува дека актерката е отпуштена од серијата поради употреба на дрога! Сепак, вистината е поинаква, и кога ќе погледнете сè, навистина е нејасно кој можеше да измисли такви обвинувања. Неслихан Атагул се онесвести додека ја снимаше серијата и единствената причина што ја напушти серијата беше влошената здравствена состојба. Актерката долго време се бореше со синдром на нервозно дебело црево и мораше да престане да работи со цел целосно да се опорави, т.е. излечи здравствен проблем.

Загрижувачка фотографија што се појави на социјалните мрежи исто така го поддржува тоа. Неслихан е на тоа и тогаш и сега откако дозна за нејзината болест. Погледнете сами за разликата и ние им се придружуваме на желбите за брзо закрепнување на оваа навистина одлична актерка.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *