Неслихан Атагул зборува за тетоважата

Ѕвездата на серијата “Кара Севда” даде интервју за Хуријет. Таа, меѓу другото, ја објасни значањето на нејзината тетоважа! -Зошто ја на направи тетоважата на твоите усни името на вашиот сопруг? -“Бидејќи тоа го сакав. Кадир е една од најубавите работи што ми се случи во мојот живот. Неговото име е истетовиран на моите усни, го имам неговиот прстен на мојот прст и да ја задржим неговото презиме е уште една гордост за мене.”
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*